Over Ons

Over ons

ReisDuikers is een Nederlands reis- en duikblog met uitgebreide artikelen over duiktips, duikbestemmingen, activiteiten en reisinspiraties. Dit reisblog is opgericht vanuit een passie voor duiken en reizen. Door middel van onze expertise en ervaringen proberen wij via dit reisblog zoveel mogelijk duikers en/of reizigers te helpen om het maximale uit hun duiken en reizen te halen.

Ons toegewijde team van vaste schrijvers en enthousiaste website-nerds werkt hard om de magie van elke bestemming tot leven te brengen in onze artikelen.

Over de oprichter

Hola! Ik ben Luuk, een enthousiaste reiziger met een passie voor duiken en websites! Deze drie ingrediënten hebben zich samenvoegt en hieruit is ReisDuikers ontstaan. Op deze website probeer ik mijn ervaringen en passie over te brengen naar de lezer om te zorgen voor waardevolle tips en tricks voor tijdens het duiken en/of reizen. 

Ik ben een avontuurlijke reiziger, dagen lang op het strand is niets voor mij. Dit vind je terug in mijn blogs, hier schrijf ik graag over de leukste activiteiten en avontuurlijke verhalen.

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Voor samenwerkingen of vragen zijn wij bereikbaar via luuk@reisduikers.nl. 

Scroll naar boven