Disclaimer

Disclaimer

De artikelen op Reisduikers.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om teksten en foto’s te kopiëren, verspreiden of op welke manier dan ook te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Reisduikers.
Bij Reisduikers.nl streven we ernaar om je de meest accurate en betrouwbare informatie te bieden, maar we kunnen niet garanderen dat alle inhoud altijd foutloos en actueel is. We doen ons best om onze lezers te voorzien van waardevolle informatie, maar foutjes kunnen voorkomen.
Onze website dient ter algemene informatie en vervangt geen professioneel advies. Gebruik de informatie op onze website op eigen risico. Voor specifiek advies raden we aan om een expert te raadplegen.

Affiliate links

Soms bevatten onze artikelen affiliate linkjes naar externe websites zoals GetYourGuide, Booking.com of Decathlon. Deze delen wij ter informatie of als aanbeveling. Wanneer iets buiten onze expertise valt, doen wij eerst grondig onderzoek naar hetgeen wat wij aanbevelen om zo de beste tips en aanbevelingen te delen.
Als je een artikel via één van deze links besteld, ontvangt ReisDuikers hier een kleine vergoeding voor. Deze gebruiken wij om de onkosten voor onze website te dekken en onze gewerkte uren te vergoeden. Wij hebben geen controle over de inhoud van de websites van onze affiliate partners en zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die daar wordt verstrekt.
Door Reisduikers.nl te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer. We behouden ons het recht voor om de inhoud van onze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Scroll naar boven